Måndag – Fredag 11 – 21  |  Lördag 12 – 21  |  Söndag Stängt

Måndag – Fredag 11 – 21  |  Lördag 12 – 21  |  Söndag Stängt

En plats för möten

Mannam är inte bara en restaurang, det är ett möte av kulturer och smaker som har sina rötter i Korea men växer och blomstrar mitt i hjärtat av Norrköping. Vårt namn, Mannam, betyder “möte” på koreanska, och det är precis vad vi representerar – en plats där människor möts, både i bokstavlig och överförd betydelse.

Hos oss hittar du inte bara en måltid, utan även en välkomnande plats där du kan njuta av god mat i en familjär atmosfär.

Grundat år 2018, är Mannam den allra första restaurangen i Norrköping som specialiserar sig på att föra traditionella koreanska rätter till den lokala gemenskapen. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en autentisk smakupplevelse som tar dem med på en resa till Korea utan att behöva lämna staden.

Ordet “Mannam” i vårt namn är en symbol för komfort, värme, kärlek, familj och omsorg. Hos oss hittar du inte bara en måltid, utan även en välkomnande plats där du kan njuta av god mat i en familjär atmosfär. Vi är stolta över att vara en del av Norrköpings gastronomiska gemenskap och ser fram emot att fortsätta dela vår kärlek till koreansk mat med er alla. Välkommen till Mannam, där möten och smaker går hand i hand.

Visste du? 🍜